Site icon Vold mod udenlandske kvinder

Hvilken hjælp

Hos Indvandrerrådgivningen kan du få hjælp og rådgivning uanset hvilken situation, du står i. Vi tilbyder hjælp til dig, som lever i et voldeligt forhold lige nu, og som gerne vil ud af det. Vi tilbyder også hjælp til dig, som allerede er kommet ud af et voldeligt forhold, og som gerne vil beholde din opholdstilladelse i Danmark.

Hos Indvandrerrådgivningen kan vi vejlede dig om, hvordan du bedst får indsamlet dokumentation for den vold, som du oplever. Hvis du har dokumentation for volden, har du større chance for at få en selvstændig opholdstilladelse. På den måde kan du fortsætte dit liv i Danmark efter en skilsmisse.

Hvordan man bedst indsamler dokumentation for volden er forskelligt fra situation til situation og fra kvinde til kvinde. Derfor anbefaler vi, at du booker et møde, så vi kan snakke netop din situation igennem.

Hvordan kan du blive skilt og samtidig få en selvstændig opholdstilladelse?

Vi tilbyder også rådgivning i forhold til, hvordan du hurtigst muligt kan blive skilt. Lever du i et voldeligt forhold, har du mulighed for at få en straks-skilsmisse – uanset om din mand ønsker at blive skilt fra dig eller ej.

Mange udenlandske kvinder mister deres opholdstilladelse, når de bliver skilt fra deres voldelige mand. Når du er blevet skilt fra din mand, og stadig ønsker at leve i Danmark, kan vi hjælpe dig med at få en selvstændig opholdstilladelse. Når du står i en situation, hvor en så betydningsfuld ting som din opholdstilladelse er på spil, kan det virkelig svare sig at få kvalificeret hjælp til din sag.

I Indvandrerrådgivningen tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp, når du skal ansøge om en selvstændig opholdstilladelse. Derudover kan vi sørge for, at den rigtige dokumentation og de rigtige bilag sendes til Udlændingestyrelsen, når de skal vurdere din sag.

 

Vi kan også stå for al kommunikation mellem Udlændingestyrelsen og dig. På den måde kan du undgå misforståelser og miskommunikation, som kan have betydning for din sags resultat.

Exit mobile version