Hvilken hjælp

Hvilken hjælp

Specialrådgivningen Vold mod Udenlandske Kvinder.

Søg rådgivning, tal med andre, få hjælp

Vold – fysisk, psykisk og socialt accepteres ikke i Danmark, vold skal ikke accepteres uanset hvilken kulturkreds man kommer fra, heller ikke vold mod ens børn eller ens øvrige familie. Søg rådgivning og vejledning hos Vold mod Udenlandske Kvinder og Indvandrerrådgivningen. Tal med andre. Det er ofte muligt at få hjælp, så volden kan standses, uden at familiens velfærd i øvrigt behøver at blive ødelagt.

Føler man, at tingene begynder at gå i hårdknude, er der rimelig adgang til rådgivning i Danmark.
Det kan være besværligt at få aftale, specielt en hurtigt aftale med de sociale myndigheder. Advokater kan ikke anbefales, da det ikke er deres speciale, de forlanger betaling og er ofte for dyre for de fleste, samt der er mange andre sideløbende problemer og sager ved en skilsmisse, særligt hvis der er mindreårige børn i ægteskabet/parforholdet, som advokater ikke tager sig af.

Indvandrerrådgivningen: vi påtager os sagsbehandling i disse sager, men ikke altid gratis.

Vold mod Udenlandske kvinder og Indvandrerrådgivningen kan kontaktes på telefon +45 26223611 ”døgnet rundt” tlf. +45 50141816. Man er velkommen i rådgivningerne for en samtale. Du kan være anonym, hvis du ønsker det.

www.Vold-mod-Udenlandske-Kvinder.dk
& www.Indvandrerradgivningen.dk